Holdbeskrivelser

WOD
Vores daglig WOD (Workout of the Day) er for alle uanset niveau. Her er både plads til begynderen og den mere erfarne crossfitter, idet vi altid tilbyder en øvet og begynder udgave af dagens WOD. En ting er dog sikkert, du bliver udfordret og får sved på panden!

Der er på alle WOD timer tilknyttet en dygtig instruktør, som guider dig godt og sikkert igennem.

Mobilitet
Vores Mobilitets time består af en række yoga inspireret dynamiske og statiske stræk, som skal hjælpe dig med at forbedre din smidighed, koordination og generelle kropsholdning. Træningen bruges ofte, men ikke nødvendigvis som et supplement til Crossfit.

Vægtløftning
Vægtløftning er en stor del af CrossFit. Med vores vægtløftningshold vil vi prøve at lære vores viden om denne fantastiske sport fra os. Vi kommer på timerne til at beskæftige os med løftene Snatch (Træk), Clean (Vend) og Jerk (Stød), samt en masse hjælpeøvelser i form af Deadlift, Squats og Press.

Da vægtløftning kan være rimelig svært, forventer vi at man har styr på de mest basale vægtstangs øvelser inden man melder sig på holdet. Hvis man er i tvivl om disse så spørg en af instruktørerne i centeret.

STRONG
Vores STRONG time er for dig, som nyder at løfte lidt med vægte og prøve kræfter med lidt alternative øvelser, såsom Dækflip, Farmerwalk, Yoke Carry, Slædesprints, m.m. Vi kommer i timerne til at beskæftige os med de 4 store løft ”Squat”, ”Bænkpress”, ”Dødløft” og ”Skulder Press” i diverse variationer – og med forskellige og udfordrende redskaber, som Fatbars, KB’s, OL-stænger osv.

Timen vil desuden indeholde et element af pulstræning til at supplere den tunge og anderledes type træning, og af samme grund undervises holdet af to kompetente instruktører, som vil guide dig godt og sikkert igennem STRONG-timen.

Youngsters
Vores Youngsters træning er en cirkel-/intervaltrænings time inspireret af CrossFit. Typisk køres der 3-5 runder, hvor man bevæger sig gennem 5-8 stationer. Tiden og pauserne kan variere fra gang til gang. Men vigtigst er at vi har fuld fokus på teknik, øvelser og træninger som er tilpasset teenage fysikken.

Her vil være stor fokus på fysisk træning, kombineret med leg, hygge og socialt samvær med jævnaldrende. Ingen er for stor ingen er for lille.

Vi kræver en forældretilladelse inden du melder dig på hold. 

Open Gym
Når der ikke er “andet på programmet” er der Open Gym. Du kan her supplere din holdtræning med styrke, kondition eller smidighed, eller træne efter dit eget program evt. vægtløftning. En ting er sikkert; du er altid velkommen og der er altid en instruktør i nærheden, hvis du får brug for hjælp.