HVORFOR TRÆNE I CROSSGYM RANDERS?

CORONA-VIRUS OPDATERING – TRÆNINGEN I CROSSGYM RANDERS INDSTILLES MIDLERTIDIGT

Regeringen og myndighederne har som led i indsatsen mod spredning af COVID-19 i Danmark taget en række tiltag med henblik på at nedbringe antallet af sociale kontakter, sikre behørig afstand mellem danskerne og øge effekten af social afstand. De iværksatte initiativer forlænges indtil videre til og med 2. påskedag, 13. april 2020.

——–

I henhold til Statsministerens udmeldelse den 11. Marts 2020 har CROSSGYM RANDERS besluttet, at alt træning incl open gym stopper med øjeblikkelig varsel med virkning fra onsdag 11. marts – 30. marts 2020. Vi tager naturligvis forbehold for yderligere forlængelse af karantæne perioden. 

Vi opfordrer alle til løbende at følge CROSSGYM RANDERS’s sociale medier med hensyn til opdateringer.

Går du med ønsket om en stærkere krop ?
Går du med tanker om et kommende vægttab ?
Ønsker du at supplere din nuværende træning med noget andet træning ?
Vil du prøve en træning der kombinerer styrke-, udholdenheds-, konditions og smidighedstræning ?

SÅ ER CROSSGYM RANDERS DET RIGTIGE STED AT STARTE ?

CROSSGYM RANDERS er et lille, hyggeligt og personligt center med plads til alle typer ­små som store, tykke som tynde og fjollede som mindre fjollede. Hos os bliver du ikke tabt i mængden ?

Vi er et hold engagerede og teknisk dygtige instruktører, som elsker crossfit (X­-fit) og Metcon (interval træning). Hos CROSSGYM RANDERS vægter vi kvalitet, hygge og personlighed højt, og så elsker vi glade medlemmer ?

Kunne du tænke dig at blive en del af vores lille trænings-familie, så kom ned i centeret og tag en snak.

Vi glæder os til at se dig